Componisten

vanaf 1991

 

Wilma Pistorius (*Johannesburg, Zuid-Afrika, 12 januari 1991), begon op haar vierde jaar cello te spelen. In 2005 begon ze een cellostudie bij Lenian Benjamins aan de jong talentklas van het Conservatorium van Utrecht. In 2008 begon Wilma Pistorius met compositielessen bij Claudia Rumondor. In 2014 studeerde Wilma Pistorius af op cello bij Jeroen den Herder aan het conservatorium van Rotterdam en met compositie bij Wim Henderickx en Willem Jeths aan het Conservatorium van Amsterdam.

Wilma Pistorius componeerde

     24 kamermuziekwerken (ook met electronica)

- Rural Geometry and Industrial Mysticism, voor fluit, klarinet, cello, viool, piano en gitaar 

- Crossroads, 2019, voor viola da gamba, blokfluit, electrische gitaar en klavecimbel, episch

     7 werken voor (zang)stem(men) en instrument(en)

     1 werk voor koor a cappella

     12 werken voor een instrument solo

     2 elektronische muziekwerken

https://wilmapistorius.wordpress.com

 

Hugo Bouma (*Amsterdam, 5 juli 1991) speelt van jongs af viool en altviool. Hij deed in 2008 eindexamen aan het Vossiusgymnasium in Amsterdam en studeerde vervolgens Natuur- en Sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Van 2014 tot 2018 studeerde hij compositie aan het conservatorium van Utrecht bij Caroline Ansink en Jeroen D’hoe, In 2018 haalde hij daar zijn bachelor. Hij leerde arrangeren bij arrangeur Konrad Koselleck. Hugo Bouma componeert vanaf 2007 en arrangeert sinds jaar en dag. Daarnaast is Hugo Bouma bezig met het schrijven van programmatoelichtingen over klassieke werken, onder andere voor maandblad Preludium..

Bij het Sweelinckorkest in Amsterdam was hij bestuurslid en eerste altviolist, sinds 2013 speelt hij altviool in het Ricciotti Ensemble, waar hij ook vedel voor arrangeert.

Hugo Bouma bezit ook een melodica. Hij noemt zichzelf liever muziekschrijver dan componist, 

Hugo Bouma componeerde

     1 opera

     15 (series) orkestwerken

     24 kamermuziekwerken

     5 koorwerken of zangstemmen a capella

     1 koorwerk met instrumenten

- Sancta Susanna, voor achtstemmig koor, solosopraan, verteller, renaissance-instrumenten en bandoneon, 2020

     5 werken voor zangstem en instrument(en)

     5 (series) pianowerken

     2 werken voor een ander instrument solo

     130 arrangementen 

http://hugobouma.nl

 

Jay "Bluejay" Greenberg (*New Haven, Connecticut, Verenigd Staten, 13 december 1991) is de zoon van Robert Greenberg, pianist en professor Slavische talen aan de Yale Universiteit, en een Israëlische moeder. Hij begon cello te spelen toen hij 3 jaar was en leerde zichzelf al snel daarna piano, viool en andere instrumenten bespelen. Hij componeerde ook maar meteen. Vanaf 2002, toen hij tien jaar was, studeerde Jay Greenberg aan de Juilliard School compositie bij Samuel Adler en Samuel Zyman, vanaf 2012 studeerde hij muziek aan de Universiteit van Cambridge. Op het moment (2016) doet Jay Greenberg een promotiestudie aan de Universiteit van Auckland bij Eve de Castro-Robinson.

Jay Greenberg componeerde in elk geval

     1 ballet

     5 symfonieën

     4 andere orkestwerken

     5 kamermuziekwerken

 

Gabriella Smith (*Berkeley, Californië, Verenigde Staten, 26 december 1991) begon op haar zevende viool te studeren en ook meteen maar te componeren. Gabriella Smith was als teenager erg geďnteresseerd in biologie, ecologie en natuurbehoud. Ze deed vijf jaar vrijwilligerswerk bij een zangvogelonderzoek project in Point Reyes in California. Gabriella Smith studeerde compositie aan het Curtis Muziekinstituut in Philadelphia, waar ze afstudeerde in 2013. Op het moment doet ze nog een doctoraalstudie aan de Princeton University. Vanaf 2017 woont Gabriella Smith in Marseille in Frankrijk. Naast componeren houdt Gabriella Smith zich bezige met wandelen, rugzaktoerisme, vogels volgen en bestuderen, capoeira (Braziliaanse vechtsport) en het maken van onderwateropnames met een hydrofoon.

Gabriella Smith componeerde

     11 orkestwerken

     25 kamermuziekwerken

- Carrot Revolution,  strijkkwartet, 2015, geschreven voor het Aizuri Quartet

     4 vocale werken

     5 werken voor een instrument solo

     2 elektronische werken 

https://www.gabriellasmith.com

 

Jasmine Arielle Barnes (*Baltimore, Verenigde Staten, 28 september 1991) volgde in Baltimore de openbare basisschool en deed al jong veel mee aan allerlei kunstprogramma’s en -workshops in Baltimore. Na de bsisschool volgde ze de Koninklijke Elementary/Middle School en het Baltimore Polytechnisch Instituut waar ze alle vier leerjaren lid was van de schoolharmonie, het schoolorkest en de schoolband. Ze studeerde muziek aan de Morgan Staats Universiteit in Baltimore Maryland en zong daar in het Morgan Staats Universiteitskoor. Dat stimuleerde haar om voor muziek als levensvulling te kiezen. Jasmine Barnes studeerde daar compositie bij Dr. James Lee III, Na haar afstuderen doceerde ze aan de Morgan Staats Universiteit als onderwijsassistent muziektheorie en gfehoortraining. Daarna werkte ze als componist, zangeres en docent. Op het moment (2023 doceert ze compositie en jazzzang aan de Booker T. Washington Hogeschool voor Uitvoerende en Beeldende Kunst in Dallas, Texas. Ze maakt deel uit van de componisten van het "The Blacknificent Seven"-netwerk

Jasmine Barnes componeerde

     5 opera’s

     2 orkestwerken

     1 werk voor koor en orkest

     4 (series) koorwerken

     4 kamermuziekwerken

     17 (series) liederen

- Peace, 2022, voor zangstem en piano, tekst Georgia Douglas Johnson

 

Ruben De Gheselle (*België, 1991) studeerde vanaf 2009 aan het KASK & Conservatorium in Gent. Hij studeerde daar in 2014 af. Ruben De Gheselle is componist en speelt altviool.

Ruben De Gheselle focust zich voornamelijk op het schrijven van muziek voor films.

Ruben De Gheselle componeerde

     5 orkestwerken

     7 koorwerken

     7 kamermuziekwerken

- Wildlands, voor viool en piano, 2020

     6 werken voor viool solo14 filmscores

 

 

 

 

 

Joris van der Herten (*Sint-Niklaas?, België,1991) was lid van het knapenkoor In Dulci Jubilo in Sint-Niklaas en later van het Gents Universitair Koor. Joris van der Herten studeerde piano, samenspel en muziektheorie aan de stedelijke academies van Lokeren en Sint-Niklaas. In het verleden was hij ook lid van het Gents Universitair Koor en het knapenkoor In Dulci Jubilo (Sint-Niklaas).

Hij was in 2006 en 2007 finalist in de compositiewedstrijd Op weg naar het nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble.

Joris van der Herten componeerde

     12 werken voor orkest of groot ensemble

- danserye VI (a rabid rose), 2021, geďnspireerd op de melodie van de Ros Beiaardhymne,

     15 kamermuziekwerken

     7 koorwerken a capella of met een instrumentale begeleiding

     8 pianowerken

     2 werken voor harp

     55 arrangementen

www.jorisvanderherten.com

 

César Lüttger (*Amsterdam, 1991) begon op zijn vijfde met pianospelen en componeerde ook al voor zijn negende. Op de middelbare school ontwikkelde hij ook grote interesse in het maken en componeren van elektronische muziek. Vanaf 2013 tot op dit moment (2017) studeert hij aan het conservatorium van Amsterdam klassieke compositie bij Willem Jeths en Richard Ayres. César Lüttger woont in Amsterdam.

César Lüttger componeerde in elk geval

     3 orkestwerken

     2 kamermuziekwerken

     1 werk voor koor en orgel

     1 werk voor zangstem(men) en instrument(en)

     5 pianowerken

     2 werken voor een ander soloinstrument/solist

- danseur de corde,  voor cello solo

     1 elektronische muziekwerk 

www.cesarluttger.com

 

Michael van der Sloot (*Medicine Hat, Alberta, Canada, 1991) is de oudste zoon van een muzikaal gezin dat midden op de Canadese prairies woont. Michael van der Sloot studeerde cello en compositie aan de Southern Methodist Universiteit, de Northwestern Universiteit, en het Mount Royal Universiteits Conservatorium. Zijn celloleraren waren  John Kadz, Andrés Díaz, en Hans Jřrgen Jensen en zijn compositieleraren Xi Wang, Simon A. Sargon en Jay Alan Yim.

Michael van der Sloot componeerde

     8 werken voor orkest of groot ensemble

- Shadow, Echo, Memory, 2014, voor eenentwintig violoncelli

     10 kamermuziekwerken

     4 werken voor een instrument solo 

www.michaelvandersloot.com

 

Jannum Kruidhof (*Leiden, 26 mei 1992) rondt momenteel (2015) zijn studie Docent Muziek af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en studeert nog compositie bij Guus Janssen. Zijn hoofdinstrument is (alt)viool met als grootste passie improviseren. In de zomer van 2013 raakte Jannum Kruidhof geblesseerd en moest hij stoppen met vioolspelen. Vanaf dat moment is hij  veel gaan componeren en ontstond het idee voor kunstcollectief Walking the Wire.

Jannum Kruidhof componeerde

     2 danswerken

     werken voor zangstem en instrumenten////

     11 kamermuziekwerken

- The wedding vibe,  voor accordeon en viool, 2015

     3 pianowerken

     1 elektronisch werk 

www.jannumkruidhof.com

 

Jan-Peter de Graaff (*Papendrecht, 1992) groeide op op Terschelling en componeert vanaf zijn 15de. Hij had les van Klaas ten Holt, en studeerde daarna van 2010 tot 2016 aan het Conservatorium in Den Haag compositie bij Guus Janssen, Calliope Tsoupaki en Diderik Wagenaar. Ondertussen studeerde hij ook orkestdirectie bij Alex Schillings en Jos Vermunt en aan het Royal College of Music compositie  bij Kenneth Hesketh. In 2018 won Jan-Peter de Graaff het Internationaal Rostrum of Composers. gewonnen. Hij werkt als componist, dirigent, arrangeur en compositiedocent.

Jan-Peter de Graaff componeerde

     4 opera’s

- ‘All Rise!’, 2015

- De Grens, 2018, opera in 2 scenes, libretto Yuri Robbers, over  keizer Wilhelm II van Pruisen 

- De Synode, De Koopman en de Dominee, opera in 2 bedrijven, 2019, libretto Yuri Robberts, een soort raamvertelling, een eigentijdse variant van de wagenspelen uit de 17de eeuw. Naar aanleiding van het 400-jarig verleen van de  Synode van Dordrecht in 1618/1619. De opera gaat over een houthandelaarsgezin, dat wordt getroffen door de synode. Hoofdpersoon, houthandelaar Maarten, kan zijn hout niet meer vershepen. Hij besluit om zelf een schip te laten bouwen met geld geleend van een zowel een Arminiaanse als een Gomaristische predikant. Uiteindelijk snijdt hij daarmee zichzelf enorm in de vingers.  

     1 oratorium

- Het gouden kalf, libretto Jibbe Willems, naar het Bijbelverhaal in het boek Exodus, 2022, voor koor, strijkorkest en slagwerkers. De uittocht van een volk, op zoek naar en nieuwe toekomst, en in die zin tijdloos. Strakke vorm van een Handel-opera: aria's met recitatief en koralen.   

     13 (series) orkestwerken

- Concerto nr. 5 "The Forest in April" voor cello en groot kamerorkest, 2021, voor een deel geďnspireerd door het geluid van op water ketsende steentjes

     11 werken voor groot ensemble

- Rimpelingen, concerto nr. 4  voor cello en sinfonietta, 2017

     15 kamermuziekwerken

- The Bells of St. Clement's, 2018, voor piano en metalig slagwerk

     1 songcyclus

     13 werken voor een instrument solo

- Jutters, voor soloviool, 2018, geschreven voor Pieter van Loenen, gebaseerd op twee Terschellinger volksliedjes. De muziek beeld de zee uit, met golven die wrakstukken het strand op spoelen 

     3 arrangementen 

www.janpeterdegraaff.com

 

Molly Joyce (*Pittsburgh, Pennsylvanië, Verenigde Staten, 1992) begon al jong viool te studeren. Na een auto-ongeluk op haar zevende waarbij haar linkerhand voorgoed werd beschadigd, begon ze met cello, waarbij ze haar linkerhand voor de strijkstok kon gebruiken en haar rechterhand voor de cellosnaren. Ook studeerde ze trompet en begon op de computer te componeren.

Molly Joyce studeerde op de The Julliard School in New York, het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en de Yale School of Music in New Haven in de Verenigde Staten. Haar docenten waren Samuel Adler, Martin Bresnick, Guus Janssen, David Lang, Hannah Lash, Missy Mazzoli, Martijn Padding, Christopher Rouse, en Christopher Theofanidis.

Molly Joyce droeg met haar composities tot nu toe veel bij aan de opnames van andere artiesten.

Ze heeft jaren gezocht naar een instrument dat paste bij haar lichaam en haar handicap en kwam tenslotte in 2011 uit bij een Magnus Electric Chord Orgel, Model 391. Op het moment (2022) is Molly Joyce docent aan de compositieafdeling van het Steinhardt en Wagner College aan de Universiteit van New York. Ze doceert daar Muziektechnologie, muziektheorie en orkestratie.

Molly Joyce componeerde

     1 kameropera

     4 danswerken

     5 orkestwerken

     1 koorwerk a capella

     16 kamermuziekwerken, ook met elektronica

     9 werken voor zangstem(men) en instrument(en), ook met elektronica

     2 werken voor elektronisch orgel en elektronica

     16 werken voor een ander instrument solo, ook met elektronica

- Tunnelvision, voor cello en elektronica, 2021

https://www.mollyjoyce.com

 

Ramin Amin Tafreshi (*Teheran, Iran, 1992) studeerde tot 2015 natuurkunde aan de Shahid Beheshti Universitein in Teheran en daarna compositie aan de Kunstuniversiteit van Teheran. In 2017 is hij verhuisd naar Amsterdam om daar aan het conservatorium te gaan studeren.  Op het moment (2022) studeert Ramin Amin Tafreshi daar nog piano bij Matthijs Verschoor en compositie bij  Willem Jeths en Wim Henderickx. Ramin Amin Tafreshi woont in Amsterdam.

Ramin Amin Tafreshi componeerde

     twee opera’s

     3 orkestwerken

- Through Windows of Desire, voor sopraan en orkest, tekst Forugh Farrokhzad in Engelse vertaling

     2 ensemblewerken

     11 kamermuziekwerken

     3 werken voor een instrument solo

www.ramin-amintafreshi.com

 

Mathilde Wantenaar (*Amsterdam, 3 augustus 1993), dochter van accordeonist en jazzpianist Gert Wantenaar en zangdocente Aartje Duyven, begon op haar negende met pianolessen en speelde later ook viool en cello. Mathilde Wantenaar studeerde aan het Amsterdams Conservatorium compositie bij Willem Jeths en Wim Henderickx. Daarnaast studeerde ze piano bij Emile Simons, cello bij Maarten Mostert en zang bij Maari Ernits. Ze studeert op het moment (2019) zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Rita Dams. Mathilde Wantenaar woont in Amsterdam.

Mathilde Wantenaar componeerde

     3 opera's

- een lied voor de maan, 2020, familieopera

- We'll never let you down, 2020, opera in drie bedrijven, samen met René Samson en Max Knigge, over het leven en tragisch einde van celliste Jacqueline du Pré. Mathilde Wantenaar componeerde het eerste bedrijf

     1 danswerk

     5 orkestwerken

- Bach & Soefi, 2015, gecomponeerd voor het Nederlands Blazers Ensemble

- Prélude ŕ une nuit américaine, 2019

- Nachtmuziek voor strijkorkest, 2019

     8 kamermuziekwerken

- 3 sprookjes voor viool en piano, 2014, fraaie toegankelijke muziek, Alba Rosa Vietor Compsition Prize

- Octet voor strijkers, 2017

- Damocles, voor cellokwartet, 2018

     5 koorwerken of zangers a capella of met orgel

- Dit zijn de bleke, bleeklichte weken, 2019, voor gemengd koor, tekst Herman Gorter

     8 liederen voor zangstemmen en instrument(en)

- Der du von dem himmel bist, tekst Goethe, 2022, gecomponeerd voor het Internationaal Franz Liszt Concours in Utrecht, september 2022

     2 werken voor een instrument solo

www.mathildewantenaar.com

 

Owain Park (*Bristol, Engeland, 25 november 1993) begon als jongen met piano spelen en werd wat later koorknaap bij de St Mary Redcliffe Church in Bristo. Hij werd daarna zanger in het Nationaal Jeugdkoor van Groot-Brittanië. Van 2005 tot 2010 studeerde hij muziek aan het Queen Elizabeth's Hospital, in Bristol en van 2013 tot 2016 aan de Universiteit van Cambridge. Van 2012 tot 2014 was hij assistent dirigent van het RSCM Millennium Youth Choir. In 2014 richtte Owain Park The Gesualdo Six op, een vocaal sextet gespecialiseerd in de uitvoering van polyfone werken uit de Renaissance.

Op het moment woont hij in Cambridge.

Owain Park componeerde

     1 orkestwerk

     26 religieuze werken voor koor a capella

     13 wereldlijke werken voor koor a capella

     19 werken voor koor met orgel of pianobegeleiding

     11 arrangementen voor koor

     8 orgelwerken

     5 kamermuziekwerken

www.owainpark.co.uk

 

Alex Ho (*1993) studeerde muziek aan de Universiteit van Oxford. Hij studeerde daar met lof af voor zijn bachelor in 2016. Zijn master in compositie haalde hij daarna aan de Universiteit van Cambridge bij Jeremy Thurlow en Christian Mason. Alex Ho is medebestuurder van Tangram, een nieuw muziekcollectief dat grensoverschrijdend bezig is en veel aandacht heeft voor Chinese cultuuruitingen. Alex Ho woont in Londen (2023).

Alex Ho componeerde

     2 opera’s en een (anti-)opera

     2 andere theatermuziekwerken

     6 werken met deelname van video en/of publiek

     8 werken voor orkest of groot ensemble

     7 koorwerken

     16 kamermuziekwerken

     11 (series) werken voor zangstem(men) en insrument(en)

- Four miniatures for Our Littler Selves,  2023

     11 werken voor een instrument solo

     2 elektro-akoestische werken 

www.alexhocomposer.com

 

Emil Kuyumcuyan (*Istanbul-Taksmin, Turkije, 1993) heeft Armeense, Griekse, Afrikaanse en Kroatische wortels. Hij studeerde slagwerk bij Turgut Mehmet Sökmen aan het Mimar Sinan Staatst Conservatorium in Istanbul en daarna aan de “Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst” in Stuttgart bij Marta Klimasara en Klaus Dreher. Tenslotte maakte hij zijn studies af aan het Conservatoire National Supérieur Musique et Danse in Lyon bij Jean Geoffroy. Hij won in Europa nogal wat prijzen als beste slagwerker. Naast zijn optredens doceert Emil Kuyumcuyan slagwerk en componeert hij

Emil Kuyumcuyan componeerde

     4 kamermuziekwerken

     4 werken voor slagwerk solo

- shapes, 2020, voor vibrafoon solo, geschreven voor en opgedragen aan Vanessa Porter

     1 werk voor fluit solo

www.emilkuyumcuyan.com

 

 

 

 

 

Eetu Lehtonen, (*Finland, 1993) studeerde compositie bij Hannu Pohjannoro en daarna aan de Aichi Kunstuniversiteit bij Akira Kobayashi. Eetu Lehtonen werkt als pianist, keyboardspeler, componist en arrangeur.

Eetu Lehtonen componeerde in elk geval

3 orkestwerken

4 kamermuziekwerken

Wormhole, 2017, voor bloklfuiten, viola da gamba, klavecimbel, tape en elektronica

2 (series) liederen voor zangstem en instrumenten, ook met elketronica

2 elektronische werken

1 filmscore

commercials 

https://eetulehtonen.com

 

Aregnaz Martirosyan (*Yerevan,  Armenië, 1993) studeerde tot 2012 piano aan het conservatorium Romanos Melikyan in Jerewan. Van 2013 tot 2017 studeerde ze compositie aan de Staatsmuziekhogeschool Komitas in Jerewan bij Vardan Adjemian. Daarna volgde ze nog masterclasses bij een zevental componisten en behaalde ze een groot aantal compositieprijzen. Vanaf 2019 studeert Aregnaz Martirosyan aan de Hogeschool van Luzern bij Dieter Ammann, waar ze op het moment (2022) ook woont.

Aregnaz Martirosyan componeerde in elk geval

     2 orkestwerken

     1 ensemblewerk

- Emotional Diversity, 2020, nonet voor vier strijkers en vijf blaasinstrumenten, persoonlijk protest tegen de zinloosheid van de recente Armeens-Arbeidjaanse oorlog

     1 werken voor koor a capella

     8 kamermuziekwerken

     3 werken voor zangstem en piano of een ander instrument

     2 (series) pianowerken

     1 werk voor een ander instrument solo

 

Raivis Misjuns (*Riga, Letland, 1993) zong in een jongenskoor op de basis– en middelbare school. Op zijn 12de werd hij zó geraakt door het geluid van een symfonieorkest, dat hij meteen besloot naar de muziekschool te gaan. Zes jaar studeerde hij Franse hoorn en op zijn 18de verruilde hij die voor contrabas. Op de nationale jeugdconcoursen in Letland won hij op beide instrumenten 1ste prijzen. Hij ging vanaf zijn 18de ook compositie studeren bij componist Pēteris Vasks.

Met een studiebeurs kon  Raivis Misjuns naar de Royal Academy of Music in London. Daar studeerde hij moderne contrabas bij Graham Mitchell en Dominic Seldis en barokbas bij Cecelia Bruggemeyer. Compositie studeerde Raivis Misjuns nog in Yerevan bij de Armeense componist Artur Avanesov en aan het Conservatorium van Amsterdam bij Wim Henderickx.

​Raivis Misjuns treedt door heel Europa op als contrabassist en maakte en maakt deel uit van diverse bekende ensembles en orkesten.

Vanaf 2021 is Raivis Misjuns lid van de Letse Componisten Vereniging. Hij werkt voor zijn composities samen met tal van muzikanten en ensembles in Europa.

Raivis Misjuns woont op het moment (2024) in Berlijn in Duitsland.​ 

Raivis Misjuns componeerde

     1 orkestwerk

     1 koorwerk

     10 kamermuziekwerken

- Tension is Still Motion, voor saxofoonduo, geschreven voor Uan duo. Sterk ritmisch werk.

     6 werken voor een instrument solo

 

Tim Mulleman (*Turnhout, België, 1993) wilde als kind graag striptekenaar worden, want hij maakte graag dingen. De dingen werden dus composities. Tim Mulleman studeerde een half jaar piano in Wenen aan de Universiteit voor muziek en Uitvoerende Kunsten bij Christiane Karajeva en daarna op het Koninklijk Conservatorium Brussel bij Jan Michiels en Hans Ryckelinck. In 2016 ontving hij daar de Patrimoniumprijs ‘Maurice Lefranc’.

​Tim Mulleman werkt als componist, arrangeur en pianist.

Momenteel (2021) schaaft hij zijn compositorisch kunnen nog bij onder de hoede van Annelies Van Parys en Bram Van Camp.

Met pianiste Hiu-Man Chan vormt Tim Mullemanhet Pianoduo Mimese. Nog tijdens hun studie sleepten zijn in 2018 en 2019 een summa cum laude in de wacht. In 2020 was Pianoduo Mimese finalist van de kamermuziekcompetitie Supernova van Klara. Tim Mulleman richtte het kwintet Tmesis op waarmee hij Klara’s Supernova won in 2016.

Tim Mulleman componeerde

     2 werken voor orkest of groot ensemble

     4 kamermuziekwerken

- Duo, voor viool en piano, 2019

     1 werk voor sopraan en instrumentaal kwintet

     2 werken voor een instrument solo

     13 arrangementen

https://www.timmulleman.com

 

Keting “Rocky” Sun (*China, 1993) studeerde compositie aan het conservatorium van Shanghai bij Mingwu Yin. Nadat ze daar haar bachelor had gehaald, haalde ze in 2018 haar master aan de Royal Academy of Music in Londen bij Christopher Austin en Helen Grime. Op het moment (2019) woont ze nog in Londen.

Rocky Sun componeerde

     1 theatermuziekwerk

     2 werken voor orkest of groot ensemble

     2 werken voor zangstem(men) en instrumenten

     6 kamermuziekwerken, ook met elektronica

     1 werk voor een instrument solo

- Bangzi voor bokfluit solo, 2018 

www.ketingsun.com

 

Jochem le Cointre (*Leeuwarden, 28 mei 1994) begon op zijn 6de met pianoles en zelf te improviseren op de piano. All gauw begeleidde hij diensten in de kerk van zijn vader. Hij volgde lessen aan muziekschool Parnas in Leeuwarden en samen met zijn jazz trio nam hij verscheidene keren deel aan het Prinses Christina Jazz Concours. Hij studeerde aan de jong talentenklas van het Prins Claus Conservatorium in Groningen en de vooropleiding van ArtEZ conservatorium in Zwolle bij Frank van de Laar en Tilmar Junius. Na zijn middelbare schoolopleiding aan het Christelijk Gymnasium Beyers Naude in Leeuwarden kreeg Jochem le Cointre een beurs om in Amerika te gaan studeren. Vanaf 2011 studeerde hij in New York jazz piano aan The New School of Performing Arts en klassiek piano en compositie aan The New York Piano Academy bij Dr. Ronn Yedidia. Aan het Mannes College studeerde hij muziektheorie en analyse en aan de New School for Social Research filosofie en literatuur. In 2016 kwam hij weer naar Nederland.
In maart en april 2017 tourde hij samen met bassist Simon Mastri als het Mastri-Le Cointre Duo door Nederland, België en Frankrijk. Momenteel (2019) doceert Jochem le Cointre aan de pianoacademie in Badhoevedorp

Jochem le Cointre componeerde

     1 opera

     1 cantate

     2 declamatoria

- Frjemde Kusten, tekst Tsjebbe Hettinga, voor fluit, hobo, marimba en piano, 2014

- Oankomst, tekst Tsjebbe Hettinga, voor fluit, hobo, marimba en piano, 2018

     4 orkestwerken

     13 werken voor jazzensemble of jazzpiano

     12 kamermuziekwerken

- Cello Suite nr. 1 “Modern Dances”,  zes delen voor cello solo, 2017

     2 werken voor zangstem(men) en instrument(en)

     5 gemeentezang- of koorwerken met piano

     14 (series) pianowerken

     5 arrangementen 

www.jochemlecointre.com

 

Conrad Yiwen Tao (*Urbana, Illinois, Amerika, 11 juni 1994) zoon van Chinese ouders, beiden gepromoveerd aan de Princeton University. Vanaf zijn 18de maand begon Conrad Tao kinderliedjes op de piano te spelen. Op 4-jarige leeftijd gaf hij zijn eerste piano-recital. Als 8-jarige gaf hij zijn eerst pianoconcert met orkest. Op zijn 9de verhuisde Conrad Tao met zijn gezin naar New York City en begon zijn muziekstudie aan de Juilliard School. Hij werd opgeleid als pianist, violist en componist en won vanaf 2003 op al die gebieden vele prijzen.

Conrad Tao componeerde

     orkestwerken

- The Four Elements, pianoconcert, 2007

- “The World Is Very Different Now”,  2013, ter herdenking van de moord op J.F. Kennedy in opdracht van Jaap van Zweden en het Dallas Symphonie Orchestra

- Everything Must Go, 2018, een "prelude" voor de achtste symfonie van Anton Bruckner

     kamermuziek

- pianotrio, 2009

- 2de strijkkwartet, 2010

     pianowerken

- Vestiges, 2013

- Iridescence, 2013, voor piano en iPad

http://conradtao.com

 

Rick van Veldhuizen (*Haaren, Noord-Brabant, 4 juli, 1994) begon op zijn 14de een muziekstudie om componist te worden aan de Young Musicians Academy van het Fontys Conservatorium in Tilburg.  Hij studeerde vanaf 2011 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag compositie en Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Leiden. Uiteindelijk studeerde  Rick van Veldhuizen cum laude in compositie aan het conservatorium van Amsterdam bij Joël Bons en Willem Jeths.

Rick van Veldhuizen componeerde

     2 installaties met elektronica

     1 opera

     6 orkestwerken

- Mais le corps taché d'ombres, 2019, prachtig werk, aanvullend stuk bij symfonie 9 van Gustav Mahler

     5 werken voor een groot ensemble

- "reflections in a breaking glass door", 2011,  voor blaasensemble

- "(un)mensch", 2015 voor concertband

     17 kamermuziekwerken, ook met elektronica

- "weltjugend U6 [1984]", 2012, voor hobo, besklarinet, sopraansaxofoon, basklarinet, fagot en electronica

     5 werken voor zangstem(men) en instrumenten

     15 pianowerken

     1 klavecimbelwerk

     1 werk voor dwarsfluit

     3 elektronische werken

www.rickvanveldhuizen.eu

 

 

Celia Swart (*Vlissingen, 14 augustus 1994) speelde vanaf haar achtste saxofoon en piano en ondekte al muziek makend haar liefde voor componeren. Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeerde Celia Swart compositie bij Guus Janssen, Martijn Padding, Peter Adriaansz en Diderik Wagenaar. In 2018 behaalde ze daar haar bachelor compositie.

Celia Swart speelt en schrijft muziek voor en bij haar eigen moderne jazzcombo SWART, dat in oktober 2018 een CD Lost In maakte.

​​Celia Swart componeerde

     5 multimediawerken

- Elevation of Selfvalidation, 2019 

     3 orkestwerken

- Reflections voor harp en orkest, 2020

     8 kamermuziekwerken

- Les secrets de l'air,  voor saxofoon en piano, 2019

     4 elektronische werken 

www.celia-swart.com

 

 

Marco Galvani (*Engeland, 11 november 1994) studeerde drie jaar bij Emily Howard aan de Junior Royal Northern College of Music. Daarna studeerde hij aan de Universiteit van Oxford bij Robert Saxton en aan de Royal Academy of Music in Londen bij David Sawer.

Marco Galvani componeerde

     2 opera’s

     4 theatermuziekwerken

     9 werken voor orkest ofm groot ensemble

     2 koorwerken met instrument(en)

     24 (series) koorwerken a capella

- On Christmas Morn, 2017

- Lamentations of Jeremiah, 2015, voor gemengd koor

- Maria Hymns, 2016, voor SATB a capella, 4 motetten

1. Ave sanctissima Maria

- O Sacrum Convivium, 2017,  voor SATB a capella

     12 kamermuziekwerken

     7 (series) werken voor zangstem en instrument(en)

     elektronische werken

www.marcogalvani.co.uk

 

Alice Chance (*Australië, 1994) studeerde aan het Conservatorium in Sydney bij Paul Stanhope, Anne Boyd en Daniel Yeadon. Ze slaagde daar cum laude .

Naast componeren is Alice Chance bezig als koorzangeres, gambiste, dirigent en arrangeur. Ze schrijft ook nog teksten.

Alice Chance componeerde in elk geval

     12 koorwerken, ook met piano

     6 kamermuziekwerken

- Inhaltations, voor basblokfluit en opgenomen basblokfluitkwartet 

http://alicechance.com

 

Thomas van Dun (*Nederland, 1995) studeerde aan het Royal College of London bij Dai Fujikura en aan het Conservatorium van Amsterdam bij Wim Henderickx en Willem Jeths. Daarna studeerde hij aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Martijn Padding, Calliope Tsoupaki en Yannis Kyriakides.

Thomas van Dun componeerde

orkestwerken

In Transit, slagwerkconcert, 2021, geschreven voor het Nederlandse Studentenorkest

Rocailles de l'aprčs-vie…, 2023, geschreven voor het Asko–Schönbergensemble

kamermuziekwerken

Light Mass, voor ensemble en orgel

songs

www.thomasvandun.com

 

Sílvia Lanao Aregay (*Girona, Spanje, 1995) begon al heel jong met muziekles. Ze was ook van jongs af gemotiveerd om te componeren. In 2014 slaagde ze voor haar pianostudies aan het conservatorium Isaac Albéniz in Girona. In dat jaar begon ze met studie compositie aan het Constervatorium del Liceu in Barcelona bij Benet Casablancas, Ramon Humet en Israel David Martínez. In 2016 volgde ze daarnaast masterclasses bij Kaija Saariaho en George Benjamin. Op het moment (2019) studeert Sílvia Lanao in Amsterdam aan het Conservatorium bij Wim Henderickx en Willem Jeths. In december 2018 won ze de eerste prijs op het Alba Rosa Viëtor Compositieconcours met haar compositie Empordŕ.

Sílvia Lanao componeerde

     1 opera

     4 werken voor groot ensemble of orkest

     12 kamermuziekwerken

     1 werk voor zangstem en ensemble

- Empordŕ – voor sopraan en pianotrio, 2018. Tekst een gedicht van Josep Maria de Sagarra uit 1923. Eerste prijs op het Alba Rosa Viëtor Compositieconcours 2018.

     1 werk voor 2 orgels

     1 (serie) werken voor een instrument solo

- Winter Landscapes, 2019, korte stukken voor sopraan- of tenorblokfluit 

https://silvialanao.com

 

Aaron Israel Levin (Saint Paul, Verenigde Staten, 1995) studeerde van 2013 tot 2017 aan het Grinnell College in Grinnell, Iowa, bij Eric McIntyre en John Rommereim en van 2017 tot 2019 aan de Yale School of Music, waar hij zijn master haalde in Muziektheorie en Compositie.

Aaron Israel Levin componeerde

     3 theatermuziekwerken

     2 danswerken

     6 werken voor orkest of groot ensemble

     12 kamermuziekwerken

     7 vocale werken

     8 werken voor een instrument solo

- Hand Bones,  voor klavecimbel en elektronica

     3 filmscores 

www.aaronisraellevin.com

 

Xavier Dubois Foley (*Verenigde Staten, 1995) studeerde aan het Curtis Institute of Music contrabas en compositie bij Edgar Meyer en Hal Robinson. Hij treedt veel op als contrabassolist bij orkesten en ensembles en componeert.

Xavier Foley componeerde

     orkestwerken

- For Justice and Peace, dubbelconcert voor viool, contrabas en strijkorkest, 2020

     8 kamermuziekwerken

- Shelter Islandvoor pianotrio, 2020, geďnspireerd op moderne popmuziekstijlen

     8 werken voor contrabas solo

https://xavierfoley.com

 

 

 

 

Xavier van de Poll (*Tilburg, 1995) ontdekte op zijn vierde op de muziekschool viool. Hij wilde daar het liefst meteen mee beginnen, maar van zijn ouders moest hij eerst zijn zwemdiploma halen. Op zijn zesde was het zover en kon hij me vioolspelen beginnen. Op zijn dertiende speelde was hij violist hij in het JeugdOrkest Nederland en ontwikkelde hij een voorliefde voor orkestmuziek en opera. Van 2005 tot 2011 studeerde hij aan de Young Musician’s Academy van het Conservatorium van Tilburg bij Jenny Spanoghe en Thijs Kramer. Later nam hij privélessen bij Natalia Gabunia en Wouter Vossen. Hij studeerde Musicologie aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in 2018 afstudeerde met de scriptie “What’s the matter with atonality?: on the perception of atonal music from a neuropsychological viewpoint”.Ondertussen studeerde hij aan het Conservatorium van Amsterdam compositie bij  Joël Bons. Die compositiestudie vervolgde hij aan het Fontys AMPA Conservatorium in Tilburg bij Kees van den Bergh en Anthony Fiumara. Daar studeerde hij in 2020 met een 9,5 voor compositie cum laude af. Vanaf september 2020 studeert Xavier van de Poll dankzij verschillende studiebeurzen compositie aan het Royal College of Music in Londen bij Kenneth Hesketh.

Xavier van de Poll componeerde

     10 orkestwerken

- ‘Les sonorités au loin’, 2020,  speelt met ruimtelijkheid doordat de slagwerkers op een andere plek zijn gepositioneerd dan de strijkers. Geďnspireerd door de "anderhalve metertijd" van de coronaepidemie. Hypnotiserend.

- The Redcrosse Knight, 2022

- Madhouse, 2022, feestelijk orkestwerk

     2 kamermuziekwerken

     2 werken voor zangstem (en instrument)

     3 werken voor een instrument solo

www.xaviervandepoll.com

 

 

Catherine Robson (*Gateshead, Engeland, 1995) studeert compositie aan de muziekafdeling van de Universiteit van York bij Thomas Simaku, Nicola LeFanu en Ambrose Field.

Catherine Robson componeerde

     1 orkestwerk

     11 kamermuziekwerken

     4 werken voor (zang)stem en instrumenten

     3 werken voor een instrument solo

     10 film en games-scores

www.catherinerobsoncomposer.co.uk

 

 

Tom Schipper (*Nijmegen, 1995) groeide op in Bennekom had op zijn 13de een passie voor verhalen en voor het 20-jaar oude keyboard van zijn ouders en dat leidde op dat moment voor hem tot de conclusie dat hij filmmuziek moest gaan componeren. Hij deed mee aan de jaarlijkse compositiewedstijden van het Nederlands Blazersensemble. Hij studeerde compositie aan het conservatorium van Amsterdam en vanaf 2016 filmcompositie. In 2018 studeerde hij af met drie filmscores en een studie over het gebruik van hyperorchestratie in filmmuziek.

Tom Schipper componeerde

     2 orkestwerken

     5 werken voor harmonie- of fanfare-orkest

     3 werken voor groot ensemble

     7 kamermuziekwerken

     2 koorwerken (met instrumenten)

     8 filmscores

     3 elektronische werken

     4 arrangementen 

www.tomschipper.com

 

Karmit Fadael (*1996, Treuchtlingen, Duitsland) is van Nederlands-Israëlische afkomst. Ze groeide op in een stadje in het noorden van Nederland. Van september 2014 tot januari 2019 studeerde ze aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Calliope Tsoupaki, Guus Janssen en Martijn Padding. Daarnaast en daarna volgde ze nog masterclasses bij 12 andere componisten.

Karmit Fadael componeerde

     1 multimediawerk

     5 werken voor orkest of groot ensemble

     15 kamermuziekwerken

     1 werk voor zangers

     1 koorwerk

     6 werken voor een instrument solo

     1 elektronische werk 

www.karmitfadael.com

 

Nuno Lobo (*Porto, Portugal 1996) begon met muziekstudie op 3-jarige leeftijd aan het Orff Institute in Porto. Vanaf 2006 studeerde hij fagot aan de Academia de Música de Costa Cabral. Daar begon hij ook een compositiestudie bij Daniel Moreira. Later studeerde hij compositie aan de Escola Superior de Música, Artes e Espetáculo (ESMAE) in Porto en aan het Conservatorium van Amsterdam bij Wim Henderickx en Willem Jeths. Gelijktijdig studeerde hij (koor)directie bij Eugénio Amorim, Bárbara Francke en Arthur Maria Pinho in Porto en bij Lucas Vis in Amsterdam. Hij studeerde in juni 2019 af in Amsterdam.

Van 2016 tot 2017 was hij assistent-dirigent van de Martial Band van Foz do Douro.

In 2020 was hij gastdocent aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Sinds februari 2020 is hij dirigent van Kamerkoor Endora in Heemskerk. Nuno Lobo woont in Amsterdam.

Nuno Lobo componeerde

     1 opera

     3 virtuele opera’s

- It rose behind the river, 2021

     4 andere theatermuziekwerken

     4 orkestwerken

     6 ensemblewerken

     12 kamermuziekwerken

     7 werken voor een instrument solo

     1 filmscore 

www.nunolobo.com

 

Sarah Neutkens (*Eindhoven, 8 september 1998) groeide als enig kind op in een muzikaal kunstenaarsgezin: vader Harjo is beeldend kunstenaar, luit- en theorbespeler en mineraloog, moeder is ontwerpster. Ze bracht haar jeugd door in Vessem. Van af haar zesde kreeg ze pianoles van Matty Huyts en begon vanaf haar achtste ook meteen maar liedjes te componeren voor haar katten. Ze studeerde kunstgeschiedenis in Nijmegen. Sarah Neutkens werkt als componist, pianist, model en artiest. Ze heeft haar eigen CD-label: Neutra Records en maakt deel uit van de Music Hub Brabant. In 2022 debuteerde ze met de roman Een blote man beminnen en in 2023 schreef ze Tusseninmens.

Sarah Neutkens componeerde

     3 koorwerken

     10 (series) werken voor strijkkwartet

     4 werken voor strijkoctet

     12 andere kamermuziekwerken

- Cumulus, 2018, voor pianotrio

- september, 2019 voor saxofoonoctet, stemmig vierdelig werk

- What is Sarah Neutkens thinking, 5 - delig strijkkwartet, 2023, melancholisch

     6 (series)  pianowerken

- Hexagon, 2014

- Cumulus, 2018, voor piano met loopstation 

- What is Sarah Neutkens thinking, 7 pianowerken, 2023

     3 werken voor een ander instrument solo

www.sarahneutkens.com

 

Gabríel Ólafs (*Reykjavík, IJsland, 3 december 1998) groeide op in Kópavogur, een kleine geďsoleerde voorstad van Reykjavík. Op zijn vijfde begon hij met een klassieke pianostudie, maar om dat hij steeds afweek van de bedoelde muziek en er zijn eigen draai aan gaf, konden zijn leraren niet veel met hem beginnen. Later ging hij over op jazzpiano, wat hem een stuk beter beviel en werd hij geďnspireerd door filmmuziek. Op zijn 14de schreef hij zijn eerste werk "Absent Minded," en zijn hele puberteit bleef hij verder componeren, alles vanuit zijn eigen ideeën, zonder enige opleiding. Op zijn 19de gaf een eerste optreden, dat live op de TV werd uitgezonden en daarmee werd hij in IJsland meteen een BN-er. In 2019 werd zijn eerste album uitgebracht "Absent Minded,", in 2020 volgde een album met zijn solo pianowerk.

Gabríel Ólafs componeerde

     werken voor veel muzikanten

- Solon Islandus, 2022, voor piano, strijkers, koor en elektornica, oratoriumachtig

     kamermuziekwerken

- The Drifter, 2022, voor cello en piano

     songs

     pianowerken

www.gabrielolafs.com

 

 

Benjamin Beckman (*Los Angeles, Verenigde Staten, 2000) slaagde in de lente van 2019 met de hoogst mogelijke score aan de Harvard-Westlake High School en ging daarna studeren aan de Yale University in New Haven. Hij studeerde piano en speelde hoorn in het Los Angeles jeugdorkest. Hij studeerde compositie bij Christopher Wong en Carrie Magin tijdens de zomercompostitiecursussen aan het Interlochen Kunstcentrum in Michigan. Daarnaast studeerde hij nog bij Sarah Gibson en Andrew Norman via het Los Angeles Philharmonic Composer Fellowship en bij Martin Amlin en Justin Casinghino aan het Boston University Tanglewood Institute

Benjamin Beckman schreef al zo’n vijftien werken voor gerenommeerde orkesten en ensembles en won al diverse compositieprijzen. Hij is lid van de American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP) en geeft zijn werken onder eigen beheer uit bij de BlueCircle Press. Wanneer hij niet met muziek bezig is, houdt hij van veldlopen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Benjamin Beckman componeerde

     1 kameropera

     1 theatermuziekwerk

     6 werken voor orkest of groot ensemble

- Occidentalis, 2019

     16 kamermuziekwerken

     2 koorwerken

     7 (series) liederen voor zangstem en piano

     1 filmscore Blokfluit en Muziek - Muziekgeschiedenisr

https://www.benjaminbeckmanmusic.com

 

Élise Bertrand, (*Toulon, Frankrijk, september 2000), begon op haar vijfde met pianoles op het Conservatorium van Toulon en voegde daar op haar achtste viool aan toe. Op haar elfde begon ze haar eerste composities te schrijven. Vervolgens studeerde ze vanaf haar veertiende aan het Conservatoire ŕ rayonnement régional in Parijs viool bij Suzanne Gessner en compositie bij Nicolas Bacri, en vanaf 2017 aan het Conservatoire national supérieur de musique et de danse de Paris bij Roland Daugareil. In 2020 studeerde ze daar met lof af. Ze volgde nog opleidingen aan de l’Académie de Villecroze in 2019, aan de Académie Seiji Ozawa en de Internationael Menuhin Music Academie in 2021 en 2022, en aan de Académie Jaroussky in 2021 en 2022 en in 2023 nog aan de Stauffer Academie van Cremona bij Gil Shaham.

Élise Bertrand componeerde

     2 orkestwerken

     7 kamermuziekwerken

- strijkkwartet nr. 1, opus 22

- Lui e loro, strijkkwartetstuk, 2023, geďnspireerd door de Slag om Monte Cassino uit 1944, gecomponeerd voor het Quatuor Modigliani

     3 (series) werken voor zangstem(men) en instrument(en)

     4 (series) pianowerken

     2 werken voor een ander instrument solo

https://elise-bertrand.fr

 

Arjan Linker (*Nieuw-Amsterdam, 2000) volgde het het gymnasium van het Hondsrugcollege Emmen en daarnaast lessen aan het conservatorium van Groningen in de Jong Talentklas Compositie en de Jong Talentklas Trombone. Vanaf zijn 11de jaar componeerde hij. Naast trombone studeerde hij piano.

Op het moment (2021) studeert hij aan het Conservatorium van Amsterdam trombone bij Jörgen van Rijen, Remko de Jager en Pierre Volders en compositie bij Willem Jeths en Meriç Artaç. Hij remplaçeert als rombonist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en geeft geeft regelmatig concerten als trombonesolist. Hij is medeoprichter en medewerker van het crossover-ensemble Nachtlicht en het Trombone Quartet.

Arjan Linker componeerde

     3 orkestwerken

     6 kamermuziekwerken

www.arjanlinker.nl

 

 

Alma Elizabeth Deutscher (*Basingstoke, Oxford, Engeland, februari 2005) is de dochter van Janie Steen en de Israëlische taalkundige Guy Deutscher. Alma Deutscher begon op haar tweede piano te spelen en op haar derde viool. Toen ze vier was begon ze te improviseren en te componeren op de piano en vanaf haar vijfde schreef ze haar composities op. Op haar zesde componeerde ze haar eerste pianosonate, op haar zevende haar eerste korte opera, op haar negende een vioolconcert en op haar tiende een avondvullende opera.

Behalve componist is Alma Deutscher een begaafde pianiste en violiste. Ze speelt Scarlattisonates alsof ze ze zelf heeft gecomponeerd. Bovendien zijn haar muziekoordelen die van een goed opgeleide volwassen muzikant. Pianist en dirigent Daniël Barenboim zei over haar: alles wat je niet kunt leren, heeft zij al.

Uiteraard wordt het wonderkind herhaaldelijk met Mozart vergeleken, waarover ze zelf zegt: “Als ik hetzelfde schreef als Mozart, zou dat behoorlijk vervelend zijn. Ik ben Alma, niet Mozart”. Haar gezinsleden moedigen de vergelijking ook niet aan.

Alma Deutscher woont met haar ouders en haar jongere zusje in Dorking, Surrey in Engeland. Op haar vijfde jaar is ze één dag naar school geweest, maar daar werd ze erg ongelukkig van dus kreeg en krijgt ze thuisonderwijs. Ze krijgt piano- en vioollessen van docenten aan de Yehudi Menuhin School in Surrey en krijgt improvisatie- en compositielessen van Tobias Cramm via skype uit Zwitserland. Alma Deutscher speelt op het moment op een viool van Guarneri del Jesú

Alma Deutscher componeerde (2017)

     3 opera’s   

- The Sweeper of Dreams, 2012, libretto Elizabeth Adlington, gebaseerd op Neil Gaiman’s verhaal  "The Sweeper of Dreams".

- Cinderella, 2015, gebaseerd op het sprookje van Assepoester, eigen libretto. De prins is een dichter en Assepoester vindt op een dag een gedicht van zij hand. Ze weet niet dat dit van de prins is, maar ze vindt het zo mooi dat ze het op muziek zet, Na veel fantastische verwikkelingen vinden tekst en muziek elkaar.

     4 orkestwerken

- vioolconcert, 2014

- pianoconcert, 2017

     7 kamermuziekwerken

     3 liederen 

     5 pianowerken

     1 werk voor viool solo

http://www.almadeutscher.com

www.youtube.com/channel/UC9-a8j_GPDWMK3GUVgocWSg